Το Σώμα που Ονειρευόμαστε

Οργανική Μάσκα Αποτοξίνωσης

30 λεπτά
Περιτύλιξη σώματος με συμπυκνωμένα 100% οργανικά προϊόντα – εκχυλίσματα που ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αφαιρεί τις τοξίνες .

Διέγερση Λέμφου – Μείωση Οιδήματος

45 λεπτά - Μετά τον τοκετό ή την κλιμακτήριο
Μειώνει θεαματικά την κατακράτηση υγρών γύρω από το στομάχι, μηρούς, αστραγάλους. Στοχευμένη θεραπεία για την περιοχή της κοιλιάς, με τη δύναμη της τεχνολογίας. Διεγείρει την κυκλοφορία και τη ροή του οξυγόνου στο δέρμα σας.

Χειρομασάζ Λιπογλυπτικής Orisha

30 λεπτά
Αντίο Κυτταρίτιδα σε κάθε ηλικία Το ενισχυμένο με αιθέρια έλαια πιπεριού, ιεροβότανου και κανέλας μασάζ Orisha®, αποβάλλει το λίπος, σε κάθε περίπτωση, ακόμα και από τα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος σας. Ξυπνήστε τον καλύτερο εαυτό σας. Κατάλληλη και για εφήβους.

Ολόσωμη Θαλασσοθεραπεία SPA

1 ώρα
Αδυνάτισμα – Κυτταρίτιδα – Επιδερμική Σύσφιξη Τονωτικό χειρομασάζ με ενεργούς κόκκους αλάτων και αιθέρια έλαια, συνοδευόμενο από χειροποίητη μάσκα ανάπλασης, με φύκια που επιτίθεται στο λιπώδη ιστό, ενισχύει τη δομή του κολλαγόνου, συσφίγγοντας δυναμικά το δέρμα σας. Αγωγή 5* για την αμεσότητά της, συμβατή με την εγκυμοσύνη και με παθήσεις θυροειδή. Ιδανική για μετά τον τοκετό ή κατά την κλιμακτήριο, αφήνει το σώμα ελαφρύ και την ψυχή σας αναζωογονημένη, όπως μετά από μια απόδραση στις όχθες της θάλασσας.

Body Lifting Therapy

1 ώρα
Μυική σύσφιξη Αλλάξτε το περίγραμμα του σώματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Εντατικό πρόγραμμα σύσφιξης με μηχανήματα lifting, τελευταίας γενιάς, που αναζωογονούν το μυικό σας σύστημα και το κρατούν σε φόρμα για έξι μήνες.
Κοινοποιήστε - Share
0
ΒΟΛΟΣ Δημητριάδος 287, Τ.Κ. 382 21
VOLOS Dimitriados 287, 382 21