Εναλλακτικό Lifting Προσώπου

Νέο Δέρμα σε 5 Μέρες

1 ώρα
Βραβευμένη αγωγή ελεγχόμενης απολέπισης (GREEN PEEL ® SCHRAMMEK) τριπλής διαβάθμισης, με 11 βότανα που αντιμετωπίζει χωρίς κανένα χημικό ή συνθετικό συστατικό τους διεσταλμένους πόρους, ουλές, γραμμές έκφρασης, επιδερμική χαλάρωση λαιμού και σώματος, φωτογήρανση, δυσχρωμίες, πανάδες ακμή, ραγάδες. Εφαρμόζεται απο τα χέρια μιας ειδικά εκπαιδευμένης νεράιδας Orisha ®, όταν ο ήλιος δεν λάμπει πολύ.

Pioneer XMF – Τριπλή Αντιγήρανση

75 λεπτά
Πρωτοπόρα περιποίηση Lifting για το πρόσωπο, τα χείλη και το ντεκολτέ, με τα εξωπολυσακχαρίδια XMF και VMR. Οι εξειδικευμένοι χειρισμοί του μασάζ της αγωγής, είναι σχεδιασμένοι από διακεκριμένο Γάλλο Οστεοπαθητικό και διορθώνουν άμεσα τις ρυτίδες.

HYALURONIC ΜICRO MESO THERAPY

1 ώρα Αντιγήρανση
Lifting προσώπου μέσω έκχυσης και δραστικής απορρόφησης από την επι- δερμίδα υαλουρονικού οξέως, πεπτιδίων νεότητας και βιταμινών. Συνδυασμένη δρά-ση μη ενέσιμης Mεσοθεραπείας, Υπερήχων, Phonophoresis, Μυικής διέγερσης. Προ-λαμβάνει και σβήνει τα σημάδια του χρόνου.

Vitamin C

1 ώρα
Θεραπεία με βιταμίνες απο εσπεριδοειδή που απελευθερώνονται αποκλειστικά κατά την εφαρμογή τους. Δρούν ισχυρά αντιγηραντικά, προστατεύοντας και λευ-καίνοντας εντυπωσιακά την επιδερμίδα.

Retinol Party

1 ώρα Lifting
Επαναστατική δράση κατά των ρυτίδων και της χαλάρωσης σε ώριμα δέρματα. Eνα μοναδικό σύστημα με αυξανόμενα επίπεδα βιταμινών, εγκεκριμένo από το Swiss Vitamin Institute σας υπόσχεται ορατή, άμεση αντιγήρανση.
Κοινοποιήστε - Share
0
ΒΟΛΟΣ Δημητριάδος 287, Τ.Κ. 382 21
VOLOS Dimitriados 287, 382 21