Η φιλοσοφία μας

Η Orishoχώρα, είναι ένα βασίλειο φυσικής φροντίδας, εμπνευσμένο από την αγάπη για τον συνάνθρωπο και την αληθινή ομορφιά που μας έδωσε η φύση. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται εδώ, συνδυάζουν την αισθητική απόδοση του κλασικού ινστιτούτου αισθητικής με την ολιστική ευεξία των SPA και είναι μια ειλικρινής εμπειρία φροντίδας, για υγιή, φυσική ομορφιά, μακράς διάρκειας.
Εμπνεύστρια της Orishoχώρας η Μαρία Τσατσαράγκου, είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής- Κοσμητολογίας Τ.Ε.Ι. Αθήνας, με πολύτιμη εικοσαετή πείρα σε κλασικές και εναλλακτικές θεραπείες Ομορφιάς – Ευεξίας -Μακιγιάζ, Παιδαγωγική – Διδακτική, εξειδικευμένη κατάρτιση. Δημιουργός οργανικών καλλυντικών, η Μαρία, σχεδιάζει και συνθέτει φυσικές συνταγές ομορφιάς, έχοντας πολυετή συνεργασία με δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές.
Η Μαρία και οι άλλες νεράιδες Orisha®, σας υποδέχονται και φροντίζουν με χαρά και λεπτότητα το δέρμα σας, στη χώρα της ομορφιάς Orisha ®. Αφεθείτε στα χέρια τους, σε εξατομικευμένες για εσάς, περιποιήσεις που αναμιγνύουν τις καλύτερες δυτικές πρακτικές με κορυφαίες παραδοσιακές θεραπείες της Ανατολής. Απολαύστε μια εμπειρία πλήρους αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος με προϊόντα που ξεχωρίζουν χάρη στα άμεσα αποτελέσματα τους. Περιέχουν φυσικά συστατικά από τον πλούτο της γης και της θάλασσας: αγνά αιθέρια έλαια, λουλούδια και βότανα, μέλι, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία άλατα και λάσπες.
Χαλαρώστε στο γαλήνιο περιβάλλον της Orishoχώρας και αφήστε τη μαγεία της αφής να σας ταξιδέψει…
ΒΟΛΟΣ Δημητριάδος 287, Τ.Κ. 382 21
VOLOS Dimitriados 287, 382 21