Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος

Business Μασάζ Αυχένα – Πλάτης

20/30 λεπτά
Αντιμετωπίζει και καταπραΰνει πόνους πλάτης, αυχένα, μέσης και χεριών. Η τέχνη του μασάζ συνδυαζόμενη με τη θέρμη σε ειδικά σημεία του σώματος και τη δύναμη του λεμονόχορτου, σας απελευθερώνει σταδιακά από το stress, επαναφέροντας τη φυσική σας ευεξία.

Θεραπευτική Aγωγή και Απολέπιση Πελμάτων

20 λεπτά
Άναζωογονητικό πήλινγκ και μασάζ φρέσκιας μέντας στα αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων που απαλάσσει άμεσα από τη δυσχέρεια και το οίδημα των κάτω άκρων. Προσφέρει γρήγορη ανακούφιση και χαλάρωση των ποδιών μετά από παρατεταμένη περίοδο καθίσματος στο γραφείο, ορθοστασίας ή μετά από πολύωρες πτήσεις.

Lana Shells Tropical Massage

60 λεπτά
Ζεστά όστρακα του ειρηνικού ωκεανού εξαλείφουν την ένταση των μυών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα και ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου. Η θεραπεύτρια ‘’σμιλεύει και λειαίνει’’ το σώμα σας μέσα σε λεπτές νότες αρωμάτων εξωτικών φρούτων. Θρεπτικά, οργανικά έλαια δίνουν λάμψη στο δέρμα σας, επαναφέροντας την αρμονία. Θεραπεία ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Θα τη λατρέψετε μετά από προπόνηση σκί στο βουνό ή ιστιοπλοϊα.

Σουηδικό και Sport Μασάζ

60/90 λεπτά με μία ή δυο θεραπεύτριες
Το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ με κατευναστικές κινήσεις των χεριών που ξεκουράζει κάθε μυ σας, προκαλώντας βαθιά ανακούφιση, ακόμα και αν γυμνάζεστε εντατικά ή είστε έγκυος. Επιλέξτε τη διάρκεια της θεραπείας, την ένταση της πίεσης και τα αιθέρια έλαιαπου θα σας ταξιδέψουν.

Orisha Special Signature Massage

90 λεπτά
Μοναδική θεραπεία άμεσης εκ βάθους χαλάρωσης, εμπλουτισμένη με τεχνικές μασάζ από όλο τον κόσμο: Σουηδικό μασάζ, Σιάτσου, Ζεστά κοχύλια, Candle massage, Κομπρέσες βοτάνων. Υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια αυξάνουν τη ροή ζωτικής ενέργειας στο σώμα σας. Η δύναμη της ζέστης, της αφής και της ευωδιάς δημιουργούν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αγιουβερδικό Μασάζ Κεφαλής

30 λεπτά
Ένα παραδοσιακό ινδικό μασάζ, όπου χλιαρό κοκτέιλ θεραπευτικών αιθερίων ελαίων ρέει με ειδικούς χειρισμούς, στο μέτωπο, τον αυχένα και τους ώμους σας, ανακουφίζοντας απερίγραπτα από τη μυϊκή ένταση. Δυναμώνει δραστικά το τριχωτό της κεφαλής. Εξαιρετικό για όσους ταλαιπωρούνται από αϋπνίες, ημικρανίες και ιγμορίτιδα. Η τέλεια προετοιμασία για ένα ξεκούραστο ύπνο.

Panta Luar – Μασάζ με ζεστές κομπρέσες Βοτάνων

60 λεπτά
Μία παραδοσιακή αγωγή από τη μακρινή Ταϋλάνδη και Ιδονησία. Προσεκτικά επιλεγμένα βότανα αναδύουν τις θαυματουργές τους ιδιότητες στο σώμα σας. Επιλέξτε το αγαπημένο σας θεραπευτικό έλαιο και αφεθείτε σε μία μοναδική εμπειρία.

Candle Massage

60 λεπτά
Φίνο κρεμώδες κερί ρέει πάνω στο σώμα, μεταφέροντας σας μια γλυκιά θέρμη, θρέφοντας σε βάθος το δέρμα, ενώ ένας συνδυασμός μαλάξεων χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα και σας προσκαλούν σε μια απόδραση των αισθήσεων.
Κοινοποιήστε - Share
5
ΒΟΛΟΣ Δημητριάδος 287, Τ.Κ. 382 21
VOLOS Dimitriados 287, 382 21